Podkolenska proteza

Podkolenska proteza

Podkolenska proteza je večinoma sestavljena iz individualno izdelanega ležišča, cevi in stopala. Oblika ležišča je odvisna od fizičnega  stanja vsakega posameznika in njegovih aktivnosti. Poleg tega lahko uporabnik/ca dodatno uporablja silikonski liner, elastično kolenico, oz. druge pripomočke kateri pripomorejo k čimlažji uporabi.

Ležišče je najpomembnejši sestavni del proteze. Biti mora udobno, pravilno nameščeno in ustrezno glede na uporabnikovo aktivnost. Če tem pogojem ni zadoščeno, se izgubi vsa prednost najbolj naprednih tehnologij, tudi bioničnih komponent. Tip ležišča je odvisen od vsakega posameznika, njegove aktivnosti in željenih ciljev.

V našem podjetju izdelujemo  vrsto različnih najmodernejših ležišč  za vse  starosti in aktivnosti uporabnikov.  Skupaj z našim protetikom se stranka odloči za najbolj ustrezno ležišče in sestavo proteze. Vsa ležišča izdelamo individualno iz najnovejših in najnaprednejših materialov, tako da se popolnoma prilegajo krnu uporabnika. 

 Poleg ležišča proteze je zelo pomemben  izbor  ustreznih  protetičnih  komponent.  Na  trgu so komponente različnih proizvajalcev, različnih kvalitetnih in cenovnih razredov.

Uporabniku vedno  svetujemo najbolj optimalno kombinacijo, da pripomoček z  zadovoljstvom uporablja pri vsakdanjih aktivnostih.

Imamo široko paleto stopal, samo najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev, od osnovnih pa vse do najnovejših vrhunskih. Protetik se vam bo z veseljem posvetil in podrobno razložil prednosti in slabosti vsakega stopala ter ocenil primernost stopala. Če je stopalo na zalogi, ga boste lahko brezplačno preizkusili.

Proteza za kopanje

Standardna proteza za vsakdanjo aktivnost ni primerna za kopanje, saj lahko vgrajene komponente zarjavijo.Posebne proteze za kopanje vsebujejo dele in komponente, katere v stiku z vlago ne zarjavijo(INOX, TITAN).  

Izdelujemo 2 različna tipa kopalnih protez: 

  • osnovna kopalna proteza namenjena tuširanju oz. za pomoč pri osebni higijeni
  • posebna kopalna proteza primerna za vodne športe, potaplanje, tek ob plaži ,itd..

Kontakt (Patients care)
MOOR ORTOTIKA IN PROTETIKA

Cesta vstaje 79

1211 Ljubljana-Šmartno, SLO

info@moor-op.com

+386 (0)1 5116292

Kontakt
MOOR ORTOTIKA IN PROTETIKA
Research and development centre

Obrežje 79

8261 Jesenice na dolenjske, SLO

info@moor-op.com

+386 (0)1 5116292

Kontakt (Professionals)
MOOR ORTOTIKA I PROTETIKA d.o.o.

Svete Barbare 30/a

Velika Mlaka

marko.cavlovic@moor-op.com

+385 (0)91 4425 420

Kontakt (Patients care)
MOOR ORTOTIKA I PROTETIKA d.o.o.

Svete Barbare 30/a

Velika Mlaka

info.hr@moor-op.com

+385 (0)99 755 49 49

Moor Ortotika in Protetika je zlatni sponzor:

Udruga amputiraca

© Copyright 2022 MOOR Ortotika in Protetika
izrada web stranica: bumbar-web.com