Politika zasebnosti

Zadnja posodobitev: 10.1.2022.

Dobrodošli na spletni strani https://moor-op.com. Zavedamo se, da je spletna zasebnost pomembna za uporabnike našega spletnega mesta, zlasti pri poslovanju. Ta izjava ureja našo politiko zasebnosti v zvezi z uporabniki (obiskovalci), ki obiščejo, ne da bi poslovali, in obiskovalci, ki se registrirajo za opravljanje dejavnosti na spletnem mestu in uporabljajo različne storitve, ki jih ponuja to spletno mesto (pooblaščene stranke).

Osebno določljivi podatki

To se nanaša na vse informacije, ki identificirajo ali se lahko uporabijo za identifikacijo, vzpostavitev stika ali lociranje osebe, na katero se te informacije nanašajo, vključno z, vendar ne omejeno na: ime, naslov, telefonsko številko, številko faksa, e-poštni naslov in informacije o kreditni kartici . Osebno določljivi podatki ne vključujejo informacij, ki so zbrane anonimno (tj. brez identifikacije posameznega uporabnika) ali demografskih podatkov, ki niso povezani z identificiranim posameznikom.

Kateri osebni podatki se lahko zbirajo?

Od vseh naših obiskovalcev, ki stopijo v stik z nami prek kontaktnega obrazca na spletnem mestu, lahko zbiramo osnovne podatke o uporabniških profilih: imena, naslove, telefonske številke in elektronske naslove.

Kako spletno mesto uporablja osebne podatke?

Podatke, ki omogočajo osebno identifikacijo, uporabljamo za zagotavljanje ustreznih ponudb storitev in odgovarjanje na povpraševanja.

Kako se osebni podatki hranijo?

Osebno določljivi podatki, zbrani prek tega spletnega mesta, so varno shranjeni in niso na voljo tretjim osebam ali zaposlenim na tem spletnem mestu, razen za uporabo, kot je opisano zgoraj.

Kakšne izbire imajo obiskovalci glede zbiranja, uporabe in distribucije informacij?

Obiskovalci se lahko odjavijo od prejemanja neželenih informacij od nas tako, da nas kontaktirajo preko elektronske pošte na dnu te spletne strani.

Ali se na spletnem mestu uporabljajo piškotki?

Piškotki se uporabljajo iz različnih razlogov. Piškotke uporabljamo za pridobivanje informacij o preferencah naših obiskovalcev in storitvah, ki jih izberejo. Piškotke uporabljamo tudi v varnostne namene za zaščito naših pooblaščenih strank. Na primer, če je pooblaščena stranka prijavljena in spletno mesto ni v uporabi, lahko sistem samodejno odjavi pooblaščeno stranko. Povezava do besedila "Več o piškotkih" se nahaja na dnu teh spletnih strani

Kako to spletno mesto uporablja podatke za prijavo?

To spletno mesto uporablja podatke za prijavo, vključno z naslovi IP, ponudniki internetnih storitev in vrstami brskalnikov, vendar ne omejeno nanje, za analizo trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju in uporabi uporabnikov ter zbiranje širokih demografskih podatkov.

Kateri partnerji ali ponudniki storitev imajo dostop do osebnih podatkov obiskovalcev in/ali pooblaščenih strank na spletnem mestu?

To spletno mesto je sklenilo in bo še naprej sklepalo partnerstva in druga razmerja s številnimi dobavitelji. Takšni prodajalci imajo lahko dostop do določenih osebno določljivih podatkov na podlagi potrebe po seznanitvi, da ocenijo pooblaščene stranke glede upravičenosti do storitve. Naša politika zasebnosti ne zajema njihovega zbiranja ali uporabe teh informacij. Razkritje osebnih podatkov mora biti v skladu z zakonom. Osebne podatke bomo razkrili v skladu s sodno odredbo ali sodnim pozivom ali zahtevo organa pregona po razkritju. Prav tako bomo razkrili osebne podatke, kadar je to razumno potrebno za zaščito varnosti naših obiskovalcev in pooblaščenih strank.

Kako spletno mesto shranjuje osebne podatke?

Vsi naši zaposleni so seznanjeni z našo varnostno politiko in prakso. Podatki, ki lahko osebno identificirajo naše obiskovalce in pooblaščene stranke, so na voljo le omejenemu številu usposobljenih zaposlenih, ki so prejeli geslo za dostop do informacij. Redno pregledujemo naše varnostne sisteme in procese. Občutljive informacije, kot so številke kreditnih kartic ali številke socialnega zavarovanja, so zaščitene s šifrirnimi protokoli za zaščito podatkov, poslanih prek interneta. Čeprav sprejemamo komercialno razumne ukrepe za vzdrževanje varnega spletnega mesta, so elektronske komunikacije in baze podatkov podvržene napakam, nepooblaščenim spremembam in vdorom, ne moremo zagotoviti ali jamčiti, da se takšni dogodki ne bodo zgodili, in ne bomo odgovorni obiskovalcem ali pooblaščenim strankam za kakršno koli takšni dogodki.

Kako lahko obiskovalci popravijo morebitne netočnosti v osebnih identifikacijskih podatkih?

Obiskovalci in pooblaščene stranke se lahko obrnejo na nas, da posodobijo svoje osebne podatke ali popravijo morebitne netočnosti, tako da nas kontaktirajo po e-pošti na dnu te spletne strani.

Ali lahko obiskovalec izbriše ali deaktivira osebne podatke, zbrane na spletnem mestu?

Obiskovalcem in pooblaščenim strankam nudimo mehanizem za izbris/deaktivacijo podatkov, ki omogoča osebno identifikacijo iz baze spletnega mesta s kontaktiranjem. Vendar zaradi varnostnih kopij in dnevnikov brisanja morda ne bo mogoče izbrisati vnosa obiskovalca, ne da bi obdržali nekaj preostalih podatkov. Posameznik, ki bo zahteval deaktivacijo osebnih podatkov, bo preprečil funkcionalni izbris teh podatkov in osebnih podatkov, ki se nanašajo na tega posameznika, ne bomo prodajali, prenašali ali uporabljali na noben nadaljnji način.

Kaj se zgodi, če se politika zasebnosti spremeni?

Naše obiskovalce in pooblaščene stranke bomo obvestili o spremembah naše politike zasebnosti z objavo teh sprememb na spletnem mestu. Vendar, če spremenimo našo politiko zasebnosti na način, ki bi lahko povzročil razkritje osebnih podatkov, za katere je obiskovalec ali pooblaščena stranka predhodno zahtevala, da se ne razkrijejo, bomo kontaktirali takega obiskovalca ali pooblaščeno stranko, da preprečimo, da bi obiskovalec ali pooblaščena stranka preprečila takšno razkritje.

Povezave do drugih spletnih strani:

To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Upoštevajte, da ko kliknete eno od teh povezav, ste preusmerjeni na drugo spletno mesto. Svetujemo vam, da preberete izjave o zasebnosti teh povezanih spletnih mest, saj se njihova politika zasebnosti lahko razlikuje od naše.

Kontakt (Patients care)
MOOR ORTOTIKA IN PROTETIKA

Cesta vstaje 79

1211 Ljubljana-Šmartno, SLO

info@moor-op.com

+386 (0)1 5116292

Kontakt
MOOR ORTOTIKA IN PROTETIKA
Research and development centre

Obrežje 79

8261 Jesenice na dolenjske, SLO

info@moor-op.com

+386 (0)1 5116292

Kontakt (Professionals)
MOOR ORTOTIKA I PROTETIKA d.o.o.

Svete Barbare 30/a

Velika Mlaka

marko.cavlovic@moor-op.com

+385 (0)91 4425 420

Kontakt (Patients care)
MOOR ORTOTIKA I PROTETIKA d.o.o.

Svete Barbare 30/a

Velika Mlaka

info.hr@moor-op.com

+385 (0)99 755 49 49

Moor Ortotika in Protetika je zlatni sponzor:

Udruga amputiraca

© Copyright 2022 MOOR Ortotika in Protetika
izrada web stranica: bumbar-web.com