Piškotki

https://moor-op.com lahko uporablja piškotke, spletne svetilnike, sledilne slikovne pike in druge tehnologije sledenja, ko obiščete našo spletno stran www.moor-op.com.com, vključno s kakršno koli drugo obliko medijev, medijskega kanala, mobilnega spletnega mesta ali mobilne aplikacije, povezane ali povezane z njimi (skupaj »spletno mesto«), za pomoč pri prilagajanju spletnega mesta in izboljšanju vaše izkušnje.

Pridržujemo si pravico do spremembe tega pravilnika o piškotkih kadarkoli in iz katerega koli razloga. O morebitnih spremembah vas bomo obvestili s posodobitvijo datuma »Zadnje posodobitve« te politike piškotkov. Vse spremembe ali modifikacije bodo začele veljati takoj po objavi posodobljene Politike piškotkov na spletnem mestu in odpovedujete se pravici do prejema posebnega obvestila o kakršni koli taki spremembi ali modifikaciji.

Vabimo vas, da redno pregledujete to politiko piškotkov, da boste obveščeni o posodobitvah. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta po datumu objave takega spremenjenega pravilnika o piškotkih se bo štela za vašo potrditev, ob upoštevanju in sprejemanju sprememb morebitnega spremenjenega pravilnika o piškotkih.

UPORABA PIŠKOTKOV

"Piškotek" je niz informacij, ki vam dodeli edinstven identifikator, ki ga shranimo v vaš računalnik. Vaš brskalnik nato zagotovi ta edinstveni identifikator, ki se uporabi vsakič, ko pošljete zahtevo spletnemu mestu. Na spletnem mestu uporabljamo piškotke, da med drugim sledimo storitvam, ki ste jih uporabljali, beležimo podatke o registraciji, beležimo vaše uporabniške nastavitve, ohranjamo vašo prijavo na spletno mesto, olajšamo procese nakupovanja in sledimo stranem, ki jih obiščete. Piškotki nam pomagajo razumeti, kako se spletno mesto uporablja, in izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo.

VRSTE PIŠKOTKOV

Ko obiščete spletno mesto, se lahko uporabljajo naslednje vrste piškotkov:

Analitični piškotki

Analitični piškotki spremljajo, kako so uporabniki prišli do spletnega mesta in kako komunicirajo in navigirajo po spletnem mestu. Ti piškotki nam sporočajo, katere funkcije na spletnem mestu najbolje delujejo in katere funkcije na spletnem mestu je mogoče izboljšati.

Naši piškotki

Naši piškotki so "lastni piškotki" in so lahko trajni ali začasni. To so nujni piškotki, brez katerih spletno mesto ne bo pravilno delovalo ali zagotavljalo določenih funkcij in funkcij. Nekatere od njih je mogoče ročno onemogočiti v vašem brskalniku, vendar lahko vplivajo na funkcionalnost spletnega mesta.

Piškotki za personalizacijo

Personalizacijski piškotki se uporabljajo za prepoznavanje ponovnih obiskovalcev spletnega mesta. Te piškotke uporabljamo za beleženje vaše zgodovine brskanja, strani, ki ste jih obiskali, ter vaših nastavitev in preferenc vsakič, ko obiščete spletno mesto.

Varnostni piškotki

Varnostni piškotki pomagajo prepoznati in preprečiti varnostna tveganja. Te piškotke uporabljamo za avtentikacijo uporabnikov in zaščito podatkov uporabnikov pred nepooblaščenimi osebami.

Piškotki za upravljanje spletne strani

Piškotki za upravljanje spletnega mesta se uporabljajo za ohranjanje vaše identitete ali seje na spletnem mestu, tako da niste nepričakovano odjavljeni, vse informacije, ki jih vnesete, pa se hranijo od strani do strani. Teh piškotkov ni mogoče izklopiti posamično, lahko pa onemogočite vse piškotke v vašem brskalniku.

Piškotki tretjih oseb

Piškotki tretjih oseb se lahko namestijo na vaš računalnik, ko obiščete spletno stran podjetja, ki ponuja določene storitve, ki jih ponujamo. Ti piškotki tretjim osebam omogočajo zbiranje in sledenje določenim informacijam o vas. Te piškotke je mogoče ročno onemogočiti v vašem brskalniku.

NADZOR PIŠKOTKOV

Večina brskalnikov privzeto sprejema piškotke. Vendar pa lahko piškotke odstranite ali zavrnete v nastavitvah brskalnika. Upoštevajte, da lahko takšno dejanje vpliva na razpoložljivost in funkcionalnost spletnega mesta.

Za več informacij o nadzoru piškotkov preverite nastavitve brskalnika ali naprave, da vidite, kako lahko nadzorujete ali zavrnete piškotke, ali obiščite naslednje povezave:

  • Apple Safari
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Microsoft Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Android (Chrome)
  • Blackberry
  • Iphone ali Ipad (Chrome)
  • Iphone ali Ipad (Safari)

Poleg tega lahko prek orodja za zavrnitev Network Advertising Initiative onemogočite nekatere piškotke tretjih oseb.

DRUGE TEHNOLOGIJE SLEDENJA

Poleg piškotkov lahko na spletnem mestu uporabljamo spletne svetilnike, oznake slikovnih pik in druge tehnologije sledenja, da vam pomagamo prilagoditi spletno mesto in izboljšati vašo izkušnjo. »Spletni svetilnik« ali »oznaka pikslov« je majhen predmet ali slika, vdelana v spletno stran ali e-pošto. Uporabljajo se za sledenje številu uporabnikov, ki so obiskali določeno spletno stran in si ogledali elektronsko pošto ter pridobivanje drugih statističnih podatkov. Zbirajo le omejen nabor podatkov, kot so število piškotkov, čas in datum ogleda strani ali e-pošte ter opis strani ali e-pošte, na kateri so. Spletnih svetilnikov in oznak slikovnih pik ni mogoče zavrniti. Vendar pa lahko njihovo uporabo omejite tako, da nadzirate piškotke, ki z njimi komunicirajo.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Za več informacij o tem, kako uporabljamo podatke, zbrane s piškotki in drugimi tehnologijami za sledenje, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti, objavljen na spletnem mestu. Ta pravilnik o piškotkih je del našega pravilnika o zasebnosti in je vanj vključen (povezava do besedila v nogi teh spletnih strani). Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da vas zavezuje ta pravilnik o piškotkih in naš pravilnik o zasebnosti.

KONTAKTIRAJ NAS

Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe o tem pravilniku o piškotkih, se obrnite na nas preko kontaktnih podatkov na dnu teh strani.

Kontakt (Patients care)
MOOR ORTOTIKA IN PROTETIKA

Cesta vstaje 79

1211 Ljubljana-Šmartno, SLO

info@moor-op.com

+386 (0)1 5116292

Kontakt
MOOR ORTOTIKA IN PROTETIKA
Research and development centre

Obrežje 79

8261 Jesenice na dolenjske, SLO

info@moor-op.com

+386 (0)1 5116292

Kontakt (Professionals)
MOOR ORTOTIKA I PROTETIKA d.o.o.

Svete Barbare 30/a

Velika Mlaka

marko.cavlovic@moor-op.com

+385 (0)91 4425 420

Kontakt (Patients care)
MOOR ORTOTIKA I PROTETIKA d.o.o.

Svete Barbare 30/a

Velika Mlaka

info.hr@moor-op.com

+385 (0)99 755 49 49

Moor Ortotika in Protetika je zlatni sponzor:

Udruga amputiraca

© Copyright 2022 MOOR Ortotika in Protetika
izrada web stranica: bumbar-web.com